Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srbské rizoto (ze školní jídelny))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie12 789 kJ /
3 057 kcal
Bílkoviny200,07 g
– z toho živočišné bílkoviny159,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,32 g
Tuky45,92 g
– nasycené19,80 g
– nenasycené19,61 g
–– mononenasycené16,41 g
–– polynenasycené3,20 g
––– omega 30,19 g
Vláknina29,82 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 4,00 g
Sůl9,85 g
Sacharidy448,25 g
– cukry47,85 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g rýže Rýže bílá 500 g
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
1 konzerva 1 konzerva sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný
600 g 600 g vepřového masa (plec) Vepřová kýta 600 g
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce sladkého kečupu Kečup sladký 15 ml
250 g 250 g zeleninového leča Zelenina směs sterilovaná 250 g
2 lžičky 2 lžičky mleté papriky Paprika červená sušená 2 g
sůl (podle potřeby) Sůl mořská
1 lžička 1 lžička mletého pepře (podle chuti) Pepř černý mletý 5 g
150 g 150 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
kyselé okurky (k podávání) Okurka polní zavařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.