Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí špíz)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 370 kJ /
805 kcal
Bílkoviny108,47 g
– z toho živočišné bílkoviny105,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,02 g
Tuky30,65 g
– nasycené14,30 g
– nenasycené11,80 g
–– mononenasycené10,54 g
–– polynenasycené1,26 g
––– omega 30,41 g
Vláknina9,17 g
Cholesterol 398 mg
Sodík 420 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy21,67 g
– cukry9,11 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jehněčího masa Jehněčí kýta 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
1 lžička 1 lžička sumah
4 lžíce 4 lžíce jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 80 ml
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
1 lžička 1 lžička papriky Paprika bílá čerstvá 5 g
¼ l žičky žičky mletého šafránu Šafrán sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.