Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pivní výpečky s bramborovými noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie26 709 kJ /
6 384 kcal
Bílkoviny362,26 g
– z toho živočišné bílkoviny278,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny84,20 g
Tuky263,32 g
– nasycené67,68 g
– nenasycené135,94 g
–– mononenasycené110,09 g
–– polynenasycené25,85 g
––– omega 31,25 g
Vláknina113,30 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 1,21 g
Sůl1,92 g
Sacharidy586,30 g
– cukry69,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 800 g 800 g vepřové plece Vepřová plec 800 g
cca 700 g 700 g vepřového bůčku bez kosti Vepřový bok 700 g
5-6 5-6 stroužku česneku Česnek čerstvý 385 g
400 g 400 g cibule Cibule čerstvá 400 g
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
paprika - sladká nebo v kombinaci s pálivou Paprika bílá čerstvá
0,5 l 0,5 l piva - černé 10° Pivo světlé 10ᵒ 500 ml
1200 g 1200 g vařených oloupaných brambor Brambor zimní 1200 g
sůl Sůl mořská
2 2 vejce větší Vejce slepičí 140 g
cca 300 g 300 g hrubé mouky dle potřeby Mouka pšeničná hrubá 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.