Nutriční hodnoty (Bábovka voňavá s rybízem a pomerančem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 2 010 kJ / 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 33,68 g |
– nasycené | 12,56 g |
– nenasycené | 13,80 g |
–– mononenasycené | 11,40 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 813 mg |
Sodík | 458 mg |
Sůl | 1,69 g |
Sacharidy | 15,50 g |
– cukry | 3,80 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | |
3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 hrnek polohrubé a celozrnné mouky namíchat (nemusíte) | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | |
1 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
0,5 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 hrsti rybízu (mražený, čerstvý) | Rybíz červený čerstvý | |
1 1 pomeranč - kůra a trocha šťávy | Pomeranč čerstvý | |
2 2 hrsti rozinek v rumu | Rozinky |