Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na víně (super rychlá rychlovka))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 949 kJ /
705 kcal
Bílkoviny69,50 g
– z toho živočišné bílkoviny67,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,30 g
Tuky20,40 g
– nasycené6,01 g
– nenasycené9,06 g
–– mononenasycené6,58 g
–– polynenasycené2,48 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,95 g
Cholesterol 1,99 g
Sodík 300 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy35,40 g
– cukry15,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g drůbežích jater Játra kuřecí 400 g
100-200 ml 100-200 ml červeného vína Víno červené suché 150 ml
1 lžíce 1 lžíce rybízové zavařeniny (nebo brusinkového kompotu) Marmeláda z černého rybízu 15 g
100 ml 100 ml pasírovaných rajčat (nebo protlaku či nepříliš sladkého kečupu) Dužina červeného rajčete čerstvá 100 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
olej (nebo sádlo) Olej řepkový
celý pepř Pepř černý
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
jalovec (možno vynechat) Jalovec sušený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.