Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na víně (super rychlá rychlovka))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 949 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
Tuky | 20,40 g |
– nasycené | 6,01 g |
– nenasycené | 9,06 g |
–– mononenasycené | 6,58 g |
–– polynenasycené | 2,48 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,95 g |
Cholesterol | 1,99 g |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 35,40 g |
– cukry | 15,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 400 g |
100-200 ml 100-200 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce rybízové zavařeniny (nebo brusinkového kompotu) | Marmeláda z černého rybízu | 15 g |
100 ml 100 ml pasírovaných rajčat (nebo protlaku či nepříliš sladkého kečupu) | Dužina červeného rajčete čerstvá | 100 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
celý pepř | Pepř černý | |
nové koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
jalovec (možno vynechat) | Jalovec sušený | |
sůl | Sůl mořská |