Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Litý koláč s ovocem a želatinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 232 kJ /
4 119 kcal
Bílkoviny93,00 g
– z toho živočišné bílkoviny38,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,39 g
Tuky156,44 g
– nasycené19,61 g
– nenasycené124,99 g
–– mononenasycené87,59 g
–– polynenasycené37,40 g
––– omega 310,43 g
Vláknina27,48 g
Cholesterol 556 mg
Sodík 587 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy570,93 g
– cukry164,13 g
––– laktóza30,63 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
0,75 0,75 hrnku cukru Cukr bílý
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
3-4 lžíce 3-4 lžíce cukru Cukr bílý 87.5 g
500-700 g 500-700 g ovoce Jahody čerstvé 600 g
1 sáček 1 sáček želatiny (Dr. Oetker) Želatina vepřová
tuk Margarín
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.