Nutriční hodnoty (Litý koláč s ovocem a želatinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 232 kJ / 4 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,39 g |
Tuky | 156,44 g |
– nasycené | 19,61 g |
– nenasycené | 124,99 g |
–– mononenasycené | 87,59 g |
–– polynenasycené | 37,40 g |
––– omega 3 | 10,43 g |
Vláknina | 27,48 g |
Cholesterol | 556 mg |
Sodík | 587 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 570,93 g |
– cukry | 164,13 g |
––– laktóza | 30,63 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
0,75 0,75 hrnku cukru | Cukr bílý | |
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
3-4 lžíce 3-4 lžíce cukru | Cukr bílý | 87.5 g |
500-700 g 500-700 g ovoce | Jahody čerstvé | 600 g |
1 sáček 1 sáček želatiny (Dr. Oetker) | Želatina vepřová | |
tuk | Margarín | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |