Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srbské rizoto z vepřové plece)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie7 332 kJ /
1 752 kcal
Bílkoviny73,75 g
– z toho živočišné bílkoviny42,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,75 g
Tuky9,75 g
– nasycené2,85 g
– nenasycené4,38 g
–– mononenasycené3,28 g
–– polynenasycené1,10 g
––– omega 30,06 g
Vláknina15,12 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 291 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy336,03 g
– cukry25,59 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g rýže Rýže bílá 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce krájené sterilované kapie Paprika červená sterilovaná 37.5 g
2 lžíce 2 lžíce mraženého hrášku (nebo čerstvého) Hrášek zelený mražený 30 g
150-250 g 150-250 g vepřového masa (nejlépe plec) Vepřová kýta 200 g
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř (podle chuti) Pepř černý mletý
vývar (podle potřeby) Vývar masový
tvrdý sýr na posypání porcí porcí Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.