Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filé se zeleninou s bramborovými placičkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 262 kJ /
1 258 kcal
Bílkoviny121,49 g
– z toho živočišné bílkoviny98,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,81 g
Tuky13,77 g
– nasycené2,96 g
– nenasycené7,14 g
–– mononenasycené3,94 g
–– polynenasycené3,20 g
––– omega 30,66 g
Vláknina19,72 g
Cholesterol 559 mg
Sodík 475 mg
Sůl1,01 g
Sacharidy153,30 g
– cukry33,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g rybího filé Treska filet 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
3 3 jarní cibulky i se zelenou natí Cibulka jarní čerstvá
nasekaná petrželka Petržel nať čerstvá
olej Olej řepkový
sůl a pepř Pepř černý
asi 300 g 300 g vařených brambor ve slupce Brambor zimní 300 g
asi 100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
nasekaná petrželka nebo pažitka Petržel nať čerstvá
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.