Nutriční hodnoty (Rybí filé se zeleninou s bramborovými placičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 262 kJ / 1 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 98,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,81 g |
Tuky | 13,77 g |
– nasycené | 2,96 g |
– nenasycené | 7,14 g |
–– mononenasycené | 3,94 g |
–– polynenasycené | 3,20 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 19,72 g |
Cholesterol | 559 mg |
Sodík | 475 mg |
Sůl | 1,01 g |
Sacharidy | 153,30 g |
– cukry | 33,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rybího filé | Treska filet | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
3 3 jarní cibulky i se zelenou natí | Cibulka jarní čerstvá | |
nasekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
sůl a pepř | Pepř černý | |
asi 300 g 300 g vařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 300 g |
asi 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
nasekaná petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá | |
olej na smažení | Olej řepkový |