Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso v kapustě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 160 kJ /
4 101 kcal
Bílkoviny269,71 g
– z toho živočišné bílkoviny247,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,24 g
Tuky295,89 g
– nasycené115,60 g
– nenasycené144,88 g
–– mononenasycené118,73 g
–– polynenasycené26,15 g
––– omega 31,12 g
Vláknina37,14 g
Cholesterol 716 mg
Sodík 4,16 g
Sůl9,20 g
Sacharidy73,63 g
– cukry26,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 1200 g 1200 g vepřové krkovice bez kosti, libovější, nebo plec, karé, kýta Vepřová krkovice 1200 g
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
mletý pepř Pepř černý mletý
cca 1 kg 1 kg kapusty Kapusta hlávková čerstvá 1000 g
200 g 200 g anglické slaniny nebo Váhalovy... Anglická slanina 200 g
olej nebo sádlo Olej řepkový
1 1 velká cibule (nebo dvě střední) Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2-3 dl 2-3 dl vývaru nebo voda a masox Vývar hovězí 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.