Nutriční hodnoty (Vepřové maso v kapustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 160 kJ / 4 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 269,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 247,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,24 g |
Tuky | 295,89 g |
– nasycené | 115,60 g |
– nenasycené | 144,88 g |
–– mononenasycené | 118,73 g |
–– polynenasycené | 26,15 g |
––– omega 3 | 1,12 g |
Vláknina | 37,14 g |
Cholesterol | 716 mg |
Sodík | 4,16 g |
Sůl | 9,20 g |
Sacharidy | 73,63 g |
– cukry | 26,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 1200 g 1200 g vepřové krkovice bez kosti, libovější, nebo plec, karé, kýta | Vepřová krkovice | 1200 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
cca 1 kg 1 kg kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 1000 g |
200 g 200 g anglické slaniny nebo Váhalovy... | Anglická slanina | 200 g |
olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
1 1 velká cibule (nebo dvě střední) | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2-3 dl 2-3 dl vývaru nebo voda a masox | Vývar hovězí | 250 ml |