Nutriční hodnoty (Jablečná / hrušková buchta (nejen) z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 363 kJ / 1 760 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,94 g |
Tuky | 73,66 g |
– nasycené | 8,40 g |
– nenasycené | 59,57 g |
–– mononenasycené | 40,69 g |
–– polynenasycené | 18,88 g |
––– omega 3 | 4,77 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 196 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 229,60 g |
– cukry | 86,90 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 dl 1 dl ovesných vloček | Vločky ovesné | 100 g |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 dl 1 dl strouhaných jablek (hrušek) | Jablko čerstvé | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
cca 1 dl 1 dl hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva (nebo necelá sody) | Kypřící prášek | 4 g |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
cca 3 lžíce 3 lžíce cukru (dle sladkosti ovoce) | Cukr bílý | 75 g |
citronová kůra a šťáva | Citronová kúra čerstvá | |
cca 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
jablko (hruška) pokrájené na k ostičky ostičky | Jablko čerstvé | |
kakao | Kakao prášek | |
kokos | Kokos strouhaný | |
rozinky | Rozinky | |
brusinky | Brusinky zavařené | |
čokoláda | Čokoláda mléčná 30% |