Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná / hrušková buchta (nejen) z remosky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 363 kJ /
1 760 kcal
Bílkoviny37,02 g
– z toho živočišné bílkoviny12,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,94 g
Tuky73,66 g
– nasycené8,40 g
– nenasycené59,57 g
–– mononenasycené40,69 g
–– polynenasycené18,88 g
––– omega 34,77 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 265 mg
Sodík 196 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy229,60 g
– cukry86,90 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 dl 1 dl ovesných vloček Vločky ovesné 100 g
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 dl 1 dl strouhaných jablek (hrušek) Jablko čerstvé
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
cca 1 dl 1 dl hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva (nebo necelá sody) Kypřící prášek 4 g
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
cca 3 lžíce 3 lžíce cukru (dle sladkosti ovoce) Cukr bílý 75 g
citronová kůra a šťáva Citronová kúra čerstvá
cca 1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
jablko (hruška) pokrájené na k ostičky ostičky Jablko čerstvé
kakao Kakao prášek
kokos Kokos strouhaný
rozinky Rozinky
brusinky Brusinky zavařené
čokoláda Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.