Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z pečených brambor s červeným zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 946 kJ /
1 660 kcal
Bílkoviny41,97 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,97 g
Tuky25,07 g
– nasycené3,82 g
– nenasycené19,90 g
–– mononenasycené15,95 g
–– polynenasycené3,95 g
––– omega 30,12 g
Vláknina59,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 546 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy288,25 g
– cukry131,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg menších brambor Brambor zimní 1000 g
1/2 hlávky 1/2 hlávky červeného zelí Zelí červené čerstvé 1500 g
1 1 velká červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
šťáva ze 2 citrónů Citrón čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželka Petržel nať čerstvá
sezamová semínka Sezam loupaný
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.