Nutriční hodnoty (Salát z pečených brambor s červeným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 946 kJ / 1 660 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,97 g |
Tuky | 25,07 g |
– nasycené | 3,82 g |
– nenasycené | 19,90 g |
–– mononenasycené | 15,95 g |
–– polynenasycené | 3,95 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 59,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 546 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 288,25 g |
– cukry | 131,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg menších brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1/2 hlávky 1/2 hlávky červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 1500 g |
1 1 velká červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
šťáva ze 2 citrónů | Citrón čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sezamová semínka | Sezam loupaný | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |