Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldový jablečný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 061 kJ /
3 122 kcal
Bílkoviny78,26 g
– z toho živočišné bílkoviny35,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,84 g
Tuky134,73 g
– nasycené74,95 g
– nenasycené49,58 g
–– mononenasycené42,89 g
–– polynenasycené6,69 g
––– omega 30,73 g
Vláknina34,10 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 415 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy381,96 g
– cukry196,54 g
––– laktóza13,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g změklého másla Máslo kravské 125 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
250 g 250 g špaldové mouky (nebo celozrnné špaldové mouky) Mouka špaldová hrubá 250 g
špetka špetka soli Sůl mořská
kypřící prášek Kypřící prášek
jablka Jablko čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.