Nutriční hodnoty (Uzený hovězí jazyk v omáčce demi glace a celerové pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 476 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,19 g |
Tuky | 1,20 g |
– nasycené | 0,28 g |
– nenasycené | 0,78 g |
–– mononenasycené | 0,22 g |
–– polynenasycené | 0,55 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 13,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,52 g |
Sůl | 8,49 g |
Sacharidy | 71,00 g |
– cukry | 37,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 hovězí uzený jazyk | Jazyk vepřový uzený | |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
3 lžíce 3 lžíce kvalitního kečupu (nejlépe domácího) | Kečup sladký | 45 ml |
3 lžíce 3 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
1 lžíce 1 lžíce chilli omáčky (já měla domácí) | Chilli omáčka | 15 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 kostka 1 kostka demi glace (velmi silný vývar, který po vychladnutí želíruje) nebo gelový bujon | Demi-glace | |
1,5 lžíce 1,5 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 22.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 dl 2 dl vody | Voda | 200 ml |
brokolice | Brokolice čerstvá |