Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filé v jogurtové marinádě s hlívou a bylinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie167 kJ /
40 kcal
Bílkoviny2,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,60 g
Tuky0,20 g
– nasycené0,18 g
– nenasycené0,02 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,02 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,40 g
– cukry0,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 kousky 4 kousky rybího filé (z mořské tresky) Treska filet
1 1 malý bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
olivový olej Olej olivový
hrubá mořská sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
jemně nasekané bylinky (oregano, bazalka, pažitka) Petržel nať čerstvá
100 g 100 g nadrobno pokrájené hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 100 g
pár kapek kapek citronové šťávy Šťáva z citrónu
drcený kmín Kmín mletý
1 1 malá cibulka Cibulka jarní čerstvá
máslo na zjemnění Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.