Nutriční hodnoty (Rybí filé v jogurtové marinádě s hlívou a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 167 kJ / 40 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,18 g |
– nenasycené | 0,02 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,02 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,40 g |
– cukry | 0,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 kousky 4 kousky rybího filé (z mořské tresky) | Treska filet | |
1 1 malý bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
olivový olej | Olej olivový | |
hrubá mořská sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
jemně nasekané bylinky (oregano, bazalka, pažitka) | Petržel nať čerstvá | |
100 g 100 g nadrobno pokrájené hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 100 g |
pár kapek kapek citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
1 1 malá cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
máslo na zjemnění | Máslo kravské |