Nutriční hodnoty (Dort dvojsrdce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 178 kJ / 1 955 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 32,24 g |
– nasycené | 7,68 g |
– nenasycené | 15,00 g |
–– mononenasycené | 11,40 g |
–– polynenasycené | 3,60 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 523 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 358,40 g |
– cukry | 204,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g cukru moučky | Cukr bílý | 200 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
10 lžic 10 lžic vody | Voda | 180 ml |
to samé, jen přidat 3 lžíce lžíce kakaa a 3 lžíce vody | Kakao prášek | |
1 1 mascarpone | Mascarpone | |
2 2 šlehačky min. 31% | Šlehačka 35% | |
želatinový ztužovač | Ztužovač želatinový | |
vysokoprocentní čokoláda | Čokoláda mléčná 30% | |
1 1 smetana na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
čokoláda | Čokoláda mléčná 30% | |
šlehačka | Šlehačka 35% | |
ozdoby, jahody, trubičky, marmeláda, želatina | Želatina vepřová |