Nutriční hodnoty (Datlový koláč s vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 12 430 kJ / 2 971 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,80 g |
Tuky | 147,30 g |
– nasycené | 15,35 g |
– nenasycené | 120,15 g |
–– mononenasycené | 23,10 g |
–– polynenasycené | 97,05 g |
––– omega 3 | 7,50 g |
Vláknina | 34,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 354,50 g |
– cukry | 195,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g datlí bez pecek | Datle sušené s peckou | 250 g |
200 ml 200 ml vroucí vody | Voda | 200 ml |
šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
100 g 100 g nahrubo nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
200 g 200 g celozrnné pšeničné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 200 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
50 g 50 g třtinového moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
80 ml 80 ml slunečnicového oleje (podle potřeby pomalu přilévat) | Olej slunečnicový | 80 ml |
kokosový olej | Olej kokosový |