Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kaldounová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 635 kJ /
391 kcal
Bílkoviny11,04 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,90 g
Tuky18,52 g
– nasycené11,13 g
– nenasycené7,04 g
–– mononenasycené5,57 g
–– polynenasycené1,47 g
––– omega 30,08 g
Vláknina26,35 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 537 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy31,80 g
– cukry10,18 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 600 g cca 600 g kachních drobů Droby kachní směs
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl Sůl mořská
pažitka Pažitka čerstvá
libeček Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.