Nutriční hodnoty (Kaldounová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 635 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,90 g |
Tuky | 18,52 g |
– nasycené | 11,13 g |
– nenasycené | 7,04 g |
–– mononenasycené | 5,57 g |
–– polynenasycené | 1,47 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 26,35 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 537 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 31,80 g |
– cukry | 10,18 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 600 g cca 600 g kachních drobů | Droby kachní směs | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |