Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rýžový kynutý knedlík s burizony - bez lepku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 084 kJ /
1 215 kcal
Bílkoviny32,83 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,15 g
Tuky11,37 g
– nasycené2,83 g
– nenasycené6,31 g
–– mononenasycené4,06 g
–– polynenasycené2,24 g
––– omega 30,03 g
Vláknina7,68 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 1,73 g
Sůl4,21 g
Sacharidy241,54 g
– cukry9,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g rýžové mouky Mouka rýžová hladká 300 g
(měla jsem mouku rýžovou nativní výběrovou) Mouka pšeničná hladká
1/2 kl 1/2 kl soli Sůl mořská 4 g
3 hrsti 3 hrsti rýžových burizonů Pukance rýžové
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 kostky 1/2 kostky droždí + špetka cukru Droždí pekařské lisované 21 g
1/4 l 1/4 l teplé vody Voda 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.