Nutriční hodnoty (Rýžový kynutý knedlík s burizony - bez lepku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 084 kJ / 1 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,15 g |
Tuky | 11,37 g |
– nasycené | 2,83 g |
– nenasycené | 6,31 g |
–– mononenasycené | 4,06 g |
–– polynenasycené | 2,24 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 7,68 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 1,73 g |
Sůl | 4,21 g |
Sacharidy | 241,54 g |
– cukry | 9,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g rýžové mouky | Mouka rýžová hladká | 300 g |
(měla jsem mouku rýžovou nativní výběrovou) | Mouka pšeničná hladká | |
1/2 kl 1/2 kl soli | Sůl mořská | 4 g |
3 hrsti 3 hrsti rýžových burizonů | Pukance rýžové | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 kostky 1/2 kostky droždí + špetka cukru | Droždí pekařské lisované | 21 g |
1/4 l 1/4 l teplé vody | Voda | 250 ml |