Nutriční hodnoty (Jablečné wafle se skořicovou šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 214 kJ / 2 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,04 g |
Tuky | 182,67 g |
– nasycené | 109,23 g |
– nenasycené | 62,29 g |
–– mononenasycené | 54,82 g |
–– polynenasycené | 7,47 g |
––– omega 3 | 1,19 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 447 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 173,38 g |
– cukry | 54,64 g |
––– laktóza | 8,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
200 g 200 g nahrubo nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 200 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1 lžička 1 lžička kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
2 lžičky 2 lžičky moučkového třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |