Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně na hříbcích a bylinkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 376 kJ /
2 002 kcal
Bílkoviny214,28 g
– z toho živočišné bílkoviny199,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,00 g
Tuky108,97 g
– nasycené34,87 g
– nenasycené62,31 g
–– mononenasycené49,60 g
–– polynenasycené12,71 g
––– omega 33,03 g
Vláknina34,53 g
Cholesterol 752 mg
Sodík 555 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy24,95 g
– cukry9,52 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g vepřové plece Vepřová plec 1000 g
sůl, mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
0,5 l 0,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
3 PL 3 PL oleje Olej řepkový 33 ml
500 g 500 g zamražených hříbků (z loňského sběru) Hřib čerstvý 500 g
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
snítka snítka rozmarýnu a tymiánu Rozmarýn sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.