Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně na hříbcích a bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 376 kJ / 2 002 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 199,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 108,97 g |
– nasycené | 34,87 g |
– nenasycené | 62,31 g |
–– mononenasycené | 49,60 g |
–– polynenasycené | 12,71 g |
––– omega 3 | 3,03 g |
Vláknina | 34,53 g |
Cholesterol | 752 mg |
Sodík | 555 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 24,95 g |
– cukry | 9,52 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
sůl, mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
0,5 l 0,5 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
3 PL 3 PL oleje | Olej řepkový | 33 ml |
500 g 500 g zamražených hříbků (z loňského sběru) | Hřib čerstvý | 500 g |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
snítka snítka rozmarýnu a tymiánu | Rozmarýn sušený |