Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhelník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 516 kJ /
2 991 kcal
Bílkoviny106,44 g
– z toho živočišné bílkoviny60,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,40 g
Tuky51,15 g
– nasycené16,98 g
– nenasycené25,76 g
–– mononenasycené14,51 g
–– polynenasycené11,25 g
––– omega 30,35 g
Vláknina42,50 g
Cholesterol 837 mg
Sodík 1,13 g
Sůl2,67 g
Sacharidy505,10 g
– cukry217,33 g
––– laktóza49,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g jablek Jablko čerstvé 250 g
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
5 lžic 5 lžic cukru Cukr bílý 125 g
400 g 400 g jáhel Jáhly 400 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
rozpuštěné máslo Máslo kravské
tuk na vymaštění Margarín
200 g 200 g ovoce (jahody, třešně, meruňky, broskve, švestky) Jahody čerstvé 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.