Nutriční hodnoty (Jáhelník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 516 kJ / 2 991 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,40 g |
Tuky | 51,15 g |
– nasycené | 16,98 g |
– nenasycené | 25,76 g |
–– mononenasycené | 14,51 g |
–– polynenasycené | 11,25 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 42,50 g |
Cholesterol | 837 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,67 g |
Sacharidy | 505,10 g |
– cukry | 217,33 g |
––– laktóza | 49,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
5 lžic 5 lžic cukru | Cukr bílý | 125 g |
400 g 400 g jáhel | Jáhly | 400 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
rozpuštěné máslo | Máslo kravské | |
tuk na vymaštění | Margarín | |
200 g 200 g ovoce (jahody, třešně, meruňky, broskve, švestky) | Jahody čerstvé | 200 g |