Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka s červenou řepou a česnekem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 228 kJ /
293 kcal
Bílkoviny19,41 g
– z toho živočišné bílkoviny18,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,65 g
Tuky20,72 g
– nasycené7,21 g
– nenasycené8,71 g
–– mononenasycené7,12 g
–– polynenasycené1,59 g
––– omega 30,11 g
Vláknina0,85 g
Cholesterol 536 mg
Sodík 241 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy6,90 g
– cukry5,30 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce vařená natvrdo Vejce slepičí 140 g
cca 50 g 50 g červené řepy vařené nebo pečené Červená řepa čerstvá 50 g
cca 2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany nebo jogurtu Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku, dle chuti
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.