Nutriční hodnoty (Skořicovo-mandlové šneky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 023 kJ / 3 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,40 g |
Tuky | 143,62 g |
– nasycené | 81,92 g |
– nenasycené | 53,97 g |
–– mononenasycené | 44,87 g |
–– polynenasycené | 9,11 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 880 mg |
Sodík | 345 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 383,68 g |
– cukry | 141,23 g |
––– laktóza | 5,53 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky + na vál | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
90 ml 90 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 90 ml |
70 g 70 g másla + na potření | Máslo kravské | 70 g |
50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
7 g 7 g sušeného droždí | Droždí sušené | 7 g |
( 60 ml 60 ml vody) | ||
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
80 80 g mandlí na plátky nebo nasekané | Mandle neloupané | |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
70 g 70 g moučkového cukru | Cukr bílý | 70 g |
4 lžíce 4 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 60 g |