Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicovo-mandlové šneky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 023 kJ /
3 113 kcal
Bílkoviny59,80 g
– z toho živočišné bílkoviny21,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,40 g
Tuky143,62 g
– nasycené81,92 g
– nenasycené53,97 g
–– mononenasycené44,87 g
–– polynenasycené9,11 g
––– omega 30,79 g
Vláknina23,10 g
Cholesterol 880 mg
Sodík 345 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy383,68 g
– cukry141,23 g
––– laktóza5,53 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky + na vál Mouka pšeničná hladká 300 g
90 ml 90 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 90 ml
70 g 70 g másla + na potření Máslo kravské 70 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
7 g 7 g sušeného droždí Droždí sušené 7 g
( 60 ml 60 ml vody)
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
špetka špetka soli Sůl mořská
80 80 g mandlí na plátky nebo nasekané Mandle neloupané
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
70 g 70 g moučkového cukru Cukr bílý 70 g
4 lžíce 4 lžíce skořice Skořice ceylonská 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.