Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na portském víně a kachním výpeku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 776 kJ / 903 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,41 g |
Tuky | 26,35 g |
– nasycené | 8,11 g |
– nenasycené | 11,67 g |
–– mononenasycené | 8,34 g |
–– polynenasycené | 3,34 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 382 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 39,66 g |
– cukry | 12,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 500 g |
2 PL 2 PL kachního výpeku | Výpek | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
100 ml 100 ml portského vína | Víno portské | 100 ml |
1 PL 1 PL čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | 15 g |
1 PL 1 PL petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |