Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na portském víně a kachním výpeku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 776 kJ /
903 kcal
Bílkoviny88,41 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,41 g
Tuky26,35 g
– nasycené8,11 g
– nenasycené11,67 g
–– mononenasycené8,34 g
–– polynenasycené3,34 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 382 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy39,66 g
– cukry12,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g drůbežích jater Játra kuřecí 500 g
2 PL 2 PL kachního výpeku Výpek
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
100 ml 100 ml portského vína Víno portské 100 ml
1 PL 1 PL čerstvého tymiánu Tymián čerstvý 15 g
1 PL 1 PL petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.