Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka s řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 639 kJ /
631 kcal
Bílkoviny28,64 g
– z toho živočišné bílkoviny27,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,95 g
Tuky53,49 g
– nasycené27,09 g
– nenasycené19,56 g
–– mononenasycené16,62 g
–– polynenasycené2,94 g
––– omega 30,49 g
Vláknina1,05 g
Cholesterol 611 mg
Sodík 481 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy8,17 g
– cukry5,07 g
––– laktóza1,57 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vařená vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g
cca 50 g cca 50 g červené řepy (vařená nebo pečená) Červená řepa čerstvá 50 g
100 g 100 g lučiny nebo paloučku, žervé... Lučina 70% t.v s. 100 g
cca 1 lžička cca 1 lžička hořčice plnotučné nebo dijonské, dle chuti Hořčice plnotučná 5 g
1 1 menší šalotka Šalotka čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
smetana dle potřeby (12%) Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.