Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč našich babiček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 221 kJ /
5 311 kcal
Bílkoviny73,35 g
– z toho živočišné bílkoviny19,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,24 g
Tuky228,71 g
– nasycené138,35 g
– nenasycené81,07 g
–– mononenasycené71,23 g
–– polynenasycené9,84 g
––– omega 31,07 g
Vláknina41,40 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 370 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy713,24 g
– cukry305,52 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce bílého vína (nebo mléka) Víno bílé suché 37.5 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 kg 1 kg očištěných a nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 1000 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
1 špetka 1 špetka skořice Skořice ceylonská
tuk na vymazání plechu Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.