Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nashi koláč s mascarpone a mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie15 246 kJ /
3 644 kcal
Bílkoviny58,13 g
– z toho živočišné bílkoviny28,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,93 g
Tuky249,98 g
– nasycené141,18 g
– nenasycené101,18 g
–– mononenasycené81,83 g
–– polynenasycené19,35 g
––– omega 31,97 g
Vláknina21,82 g
Cholesterol 991 mg
Sodík 422 mg
Sůl0,59 g
Sacharidy279,49 g
– cukry144,04 g
––– laktóza9,29 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
120 120 g vychlazeného másla nasekaného na kousky Máslo kravské 120 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce ledové vody (ideálně z rozpuštěného ledu) Voda 63 ml
2 lžíce 2 lžíce vychlazeného zeleninového vývaru (můžete nahradit vodou) Vývar zeleninový 30 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
špetka špetka moučkového cukru Cukr bílý
90 g 90 g cukru krupice Cukr bílý 90 g
250 g 250 g mascarpone Mascarpone 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
3 3 zralé hrušky Hruška čerstvá 390 g
50 g 50 g plátků mandlí Mandle loupané 50 g
citrónová šťáva (na případné pokapání ovoce, aby nezhnědlo) Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.