Nutriční hodnoty (Nashi koláč s mascarpone a mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 15 246 kJ / 3 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,93 g |
Tuky | 249,98 g |
– nasycené | 141,18 g |
– nenasycené | 101,18 g |
–– mononenasycené | 81,83 g |
–– polynenasycené | 19,35 g |
––– omega 3 | 1,97 g |
Vláknina | 21,82 g |
Cholesterol | 991 mg |
Sodík | 422 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 279,49 g |
– cukry | 144,04 g |
––– laktóza | 9,29 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
120 120 g vychlazeného másla nasekaného na kousky | Máslo kravské | 120 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce ledové vody (ideálně z rozpuštěného ledu) | Voda | 63 ml |
2 lžíce 2 lžíce vychlazeného zeleninového vývaru (můžete nahradit vodou) | Vývar zeleninový | 30 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
špetka špetka moučkového cukru | Cukr bílý | |
90 g 90 g cukru krupice | Cukr bílý | 90 g |
250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
3 3 zralé hrušky | Hruška čerstvá | 390 g |
50 g 50 g plátků mandlí | Mandle loupané | 50 g |
citrónová šťáva (na případné pokapání ovoce, aby nezhnědlo) | Šťáva z citrónu |