Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohovo-jablečný koláč (bezvaječný))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie11 356 kJ /
2 714 kcal
Bílkoviny52,85 g
– z toho živočišné bílkoviny29,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,45 g
Tuky119,32 g
– nasycené75,10 g
– nenasycené40,79 g
–– mononenasycené36,24 g
–– polynenasycené4,55 g
––– omega 30,57 g
Vláknina21,25 g
Cholesterol 361 mg
Sodík 197 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy304,97 g
– cukry148,27 g
––– laktóza11,47 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
50 g 50 g pšeničné celozrnné mouky (jemně mletá, ale není nutností) Mouka pšeničná celozrnná hrubá 50 g
1 lžička 1 lžička vrchovatá lžička holandského kakaa Kakao prášek 5 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru krupice nebo balení vanilkového cukru Cukr bílý 12 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml
70 g 70 g cukru krupice Cukr bílý 70 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce solamylu (nebo vanilkového pudinku) Bramborový škrob 7.5 g
3-4 3-4 menší oloupaná jablka Jablko čerstvé 525 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.