Nutriční hodnoty (Tvarohovo-jablečný koláč (bezvaječný))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 11 356 kJ / 2 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,45 g |
Tuky | 119,32 g |
– nasycené | 75,10 g |
– nenasycené | 40,79 g |
–– mononenasycené | 36,24 g |
–– polynenasycené | 4,55 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 21,25 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 197 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 304,97 g |
– cukry | 148,27 g |
––– laktóza | 11,47 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
50 g 50 g pšeničné celozrnné mouky (jemně mletá, ale není nutností) | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 50 g |
1 lžička 1 lžička vrchovatá lžička holandského kakaa | Kakao prášek | 5 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
1 lžíce 1 lžíce cukru krupice nebo balení vanilkového cukru | Cukr bílý | 12 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
70 g 70 g cukru krupice | Cukr bílý | 70 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce solamylu (nebo vanilkového pudinku) | Bramborový škrob | 7.5 g |
3-4 3-4 menší oloupaná jablka | Jablko čerstvé | 525 g |