Nutriční hodnoty (Grilovaní pstruzi (v alobalu), s hříbkovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 467 kJ / 1 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 159,30 g |
– nasycené | 83,15 g |
– nenasycené | 74,25 g |
–– mononenasycené | 64,40 g |
–– polynenasycené | 9,85 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 207 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 7,97 g |
– cukry | 2,82 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 chlazené pstruhy | Pstruh | |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
cca 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
250 g 250 g hříbků (z loňského sběru) | Hřib čerstvý | 250 g |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
šťáva z jednoho citronu | Citrón čerstvý | |
hrst hrst pokrájené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
plátky plátky citronu | Citrón čerstvý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |