Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Grilovaní pstruzi (v alobalu), s hříbkovou směsí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 467 kJ /
1 546 kcal
Bílkoviny12,53 g
– z toho živočišné bílkoviny5,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky159,30 g
– nasycené83,15 g
– nenasycené74,25 g
–– mononenasycené64,40 g
–– polynenasycené9,85 g
––– omega 30,27 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 207 mg
Sodík 2,42 g
Sůl6,00 g
Sacharidy7,97 g
– cukry2,82 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 chlazené pstruhy Pstruh
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
mletý pepř Pepř černý mletý
cca 40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
250 g 250 g hříbků (z loňského sběru) Hřib čerstvý 250 g
150 g 150 g anglické slaniny Anglická slanina 150 g
šťáva z jednoho citronu Citrón čerstvý
hrst hrst pokrájené petrželky Petržel nať čerstvá
1 snítka 1 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
plátky plátky citronu Citrón čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.