Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hubník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie2 422 kJ /
579 kcal
Bílkoviny42,70 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,66 g
Tuky23,96 g
– nasycené6,47 g
– nenasycené10,71 g
–– mononenasycené8,43 g
–– polynenasycené2,28 g
––– omega 30,08 g
Vláknina38,12 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 349 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy31,80 g
– cukry9,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 1/2 kg asi 1/2 kg hub čerstvých nebo mražených Hřib čerstvý 500 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
majoránka Majoránka sušená
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 2 housky namočené v mléce Houska pšeničná
sůl Sůl mořská
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
máslo Máslo kravské
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.