Nutriční hodnoty (Brambory dušené s mletým masem a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 662 kJ / 1 592 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,78 g |
Tuky | 48,05 g |
– nasycené | 22,44 g |
– nenasycené | 19,45 g |
–– mononenasycené | 14,53 g |
–– polynenasycené | 4,92 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 73,90 g |
Cholesterol | 332 mg |
Sodík | 1,48 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 134,82 g |
– cukry | 33,40 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g mletého masa mix | Vepřová plec | 400 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
600-700 ml 600-700 ml vývaru (zeleninový nebo z kostí) | Vývar masový | 650 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
2-3 řapíky 2-3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1250 g |
červená paprika (kapie) | Paprika červená čerstvá | |
lžička lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
libeček | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |