Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové nudličky s Jidášovým uchem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 707 kJ /
886 kcal
Bílkoviny115,07 g
– z toho živočišné bílkoviny109,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,56 g
Tuky33,03 g
– nasycené10,32 g
– nenasycené16,60 g
–– mononenasycené14,15 g
–– polynenasycené2,45 g
––– omega 30,13 g
Vláknina17,10 g
Cholesterol 378 mg
Sodík 1,18 g
Sůl2,65 g
Sacharidy25,96 g
– cukry8,46 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500-600 g 500-600 g vepřové plece Vepřová plec 550 g
35-45 g 35-45 g sušeného Jidášova ucha Jidášovo ucho čerstvé 40 g
1 balíček 1 balíček Křehké maso (Kotany), na tuto dávku se spotřebuje cca čtvrtina až třetina balení Vepřová kýta
300 300 ml hrnek rýže Basmati Rýže basmati loupaná
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 střední pórek Pórek čerstvý
2 2 chilli papričky Chilli paprička čerstvá
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
1 lžíce 1 lžíce mletého kmínu Kmín mletý 15 g
1 lžíce 1 lžíce mletého římského kmínu (tzv. kuminu) Římský kmín mletý 15 g
1 lžíce 1 lžíce směsi "Kari zn. J.C.Horn" (ano, přesně tohoto levného, k sehnání v Globus řetězcích)
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky (zn. JonSen, Shoyu nebo případně nějakou bio) Sójová omáčka Tamari 15 ml
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.