Nutriční hodnoty (Německý bramborový salát s medvědím česnekem a sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 726 kJ / 652 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 32,90 g |
– nasycené | 4,99 g |
– nenasycené | 27,46 g |
–– mononenasycené | 23,53 g |
–– polynenasycené | 3,93 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 73,92 g |
– cukry | 4,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8-10 8-10 menších brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 450 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
8 8 sušených rajčat naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
1 hrst 1 hrst medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
150 ml 150 ml silného hovězího vývaru | Vývar hovězí | 150 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce octa | Ocet lihový | 22.5 ml |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje (nebo slunečnicového) | Olej olivový | 33 ml |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý |