Nutriční hodnoty (Paprikovo-rajčatovovo-slaninový pekáč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 772 kJ / 2 096 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 198,36 g |
– nasycené | 100,07 g |
– nenasycené | 95,52 g |
–– mononenasycené | 82,07 g |
–– polynenasycené | 13,44 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 5,22 g |
Sůl | 13,00 g |
Sacharidy | 20,40 g |
– cukry | 19,84 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 bílých paprik | Paprika bílá čerstvá | |
6 6 rajčat (větší cherry rajčátka můžou být taky, ale celé balení 250 g) | Rajčata cherry | 180 g |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
4-5 nožiček 4-5 nožiček párků, nebo 400 g točeného salámu, gothaje, dietního salámu... | ||
200 g 200 g sýra eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
troška oleje na podlití | Olej řepkový |