Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh na bylinkovém másle s novými brambůrkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 203 kJ /
766 kcal
Bílkoviny1,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,84 g
Tuky82,06 g
– nasycené53,03 g
– nenasycené28,03 g
–– mononenasycené26,00 g
–– polynenasycené2,03 g
––– omega 30,30 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,00 g
– cukry1,08 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 čerstvé vykuchané pstruhy (nebo chlazené z obchodu) Pstruh
hrst hrst čerstvých bylinek (bazalka, rozmarýn, tymián, oregano, petrželka, pažitka) Petržel nať čerstvá
10 kuliček 10 kuliček barevného pepře Pepř barevný
1 lžička 1 lžička hrubozrnné soli Sůl mořská
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
8-10 ks 8-10 ks menších nových brambor Brambor raný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.