Nutriční hodnoty (Pstruh na bylinkovém másle s novými brambůrkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 203 kJ / 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 82,06 g |
– nasycené | 53,03 g |
– nenasycené | 28,03 g |
–– mononenasycené | 26,00 g |
–– polynenasycené | 2,03 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 1,08 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 čerstvé vykuchané pstruhy (nebo chlazené z obchodu) | Pstruh | |
hrst hrst čerstvých bylinek (bazalka, rozmarýn, tymián, oregano, petrželka, pažitka) | Petržel nať čerstvá | |
10 kuliček 10 kuliček barevného pepře | Pepř barevný | |
1 lžička 1 lžička hrubozrnné soli | Sůl mořská | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
8-10 ks 8-10 ks menších nových brambor | Brambor raný |