Nutriční hodnoty (Drobenkový koláč (nejen) s borůvkami - z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 969 kJ / 3 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,04 g |
Tuky | 100,93 g |
– nasycené | 59,69 g |
– nenasycené | 36,26 g |
–– mononenasycené | 31,04 g |
–– polynenasycené | 5,23 g |
––– omega 3 | 1,19 g |
Vláknina | 22,15 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 284 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 481,73 g |
– cukry | 234,03 g |
––– laktóza | 20,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
1 ks 1 ks vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 10 g |
půl půl prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
100 g 100 g změklého másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
350-400 g 350-400 g borůvek | Borůvky čerstvé | 375 g |
400 ml 400 ml mléka (nebo jogurt či tvaroh) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
cca 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |