Nutriční hodnoty (Žampionové kuřecí maso s medvědím česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 181 kJ / 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 167,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,12 g |
Tuky | 24,18 g |
– nasycené | 12,98 g |
– nenasycené | 9,17 g |
–– mononenasycené | 7,20 g |
–– polynenasycené | 1,97 g |
––– omega 3 | 1,48 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 439 mg |
Sodík | 480 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 17,90 g |
– cukry | 10,82 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa (nebo stehenní řízky) | Kuře prso | 700 g |
100 g 100 g pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
140 g 140 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 140 g |
máslo (nebo olej) | Máslo kravské | |
1 hrst 1 hrst medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
vývar dle potřeby | Vývar masový | |
150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |