Nutriční hodnoty (Kefírový koláč s rebarborou a skořicovou žmolenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 187 kJ / 4 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,99 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,30 g |
Tuky | 291,31 g |
– nasycené | 98,33 g |
– nenasycené | 177,02 g |
–– mononenasycené | 132,48 g |
–– polynenasycené | 44,53 g |
––– omega 3 | 11,11 g |
Vláknina | 45,49 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 577 mg |
Sůl | 1,89 g |
Sacharidy | 388,99 g |
– cukry | 187,66 g |
––– laktóza | 12,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 ml 300 ml kefírového mléka | Kefír | 300 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 125 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr bílý | |
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
1 hrnek 1 hrnek ovesných vloček | Vločky ovesné | 250 g |
600 g 600 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 600 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
3 lžíce 3 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 36 g |
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
1 1 skořicový cukr (nebo jen skořice) | Cukr skořicový |