Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kefírový koláč s rebarborou a skořicovou žmolenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 187 kJ /
4 586 kcal
Bílkoviny79,29 g
– z toho živočišné bílkoviny36,99 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,30 g
Tuky291,31 g
– nasycené98,33 g
– nenasycené177,02 g
–– mononenasycené132,48 g
–– polynenasycené44,53 g
––– omega 311,11 g
Vláknina45,49 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 577 mg
Sůl1,89 g
Sacharidy388,99 g
– cukry187,66 g
––– laktóza12,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 ml 300 ml kefírového mléka Kefír 300 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku cukru krupice Cukr bílý 125 g
1 1 vanilkový cukr Cukr bílý
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
1 hrnek 1 hrnek ovesných vloček Vločky ovesné 250 g
600 g 600 g rebarbory Rebarbora čerstvá 600 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
3 lžíce 3 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 36 g
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
1 1 skořicový cukr (nebo jen skořice) Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.