Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky s bylinkovo-mandlovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 820 kJ / 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,85 g |
Tuky | 31,52 g |
– nasycené | 5,64 g |
– nenasycené | 20,83 g |
–– mononenasycené | 12,78 g |
–– polynenasycené | 8,05 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 823 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 62,70 g |
– cukry | 4,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vykostěná kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
30 g 30 g oloupaných nahrubo nasekaných mandlí | Mandle loupané | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
kmín | Kmín | |
hrst hrst bylinek (petrželka, pažitka, libeček, medvědí česnek) | Petržel nať čerstvá | |
máslo | Máslo kravské |