Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky s bylinkovo-mandlovou nádivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 820 kJ /
674 kcal
Bílkoviny31,21 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,85 g
Tuky31,52 g
– nasycené5,64 g
– nenasycené20,83 g
–– mononenasycené12,78 g
–– polynenasycené8,05 g
––– omega 30,21 g
Vláknina7,30 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 823 mg
Sůl1,93 g
Sacharidy62,70 g
– cukry4,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vykostěná kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
2 2 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 86 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
30 g 30 g oloupaných nahrubo nasekaných mandlí Mandle loupané 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
muškátový květ Muškát květ sušený
kmín Kmín
hrst hrst bylinek (petrželka, pažitka, libeček, medvědí česnek) Petržel nať čerstvá
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.