Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Citronová babetka - jemná a vláčná)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 318 kJ /
3 422 kcal
Bílkoviny63,28 g
– z toho živočišné bílkoviny38,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,16 g
Tuky134,36 g
– nasycené15,66 g
– nenasycené104,73 g
–– mononenasycené74,85 g
–– polynenasycené29,88 g
––– omega 38,32 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 507 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy486,00 g
– cukry262,90 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 hrnek 1 hrnek (200 g) cukru krupice Cukr bílý 250 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
50 ml 50 ml citronové šťávy (cca z 1 citronu) Šťáva z citrónu 50 ml
kůra z 1 kůra z 1 bio citronu (strouhaná) Citrón čerstvý
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
moučkový cukr na povrch (nebo citronová či bílá čokoládová poleva) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.