Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s bylinkovou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 9 782 kJ / 2 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 121,50 g |
– nasycené | 80,00 g |
– nenasycené | 35,60 g |
–– mononenasycené | 32,00 g |
–– polynenasycené | 3,60 g |
––– omega 3 | 1,35 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 255,00 g |
– cukry | 27,00 g |
––– laktóza | 12,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
svazek svazek jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
olivový olej | Olej olivový | |
400 ml 400 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
oregano | Oregano sušené | |
tymián | Tymián sušený | |
sýr čedar | Čedar |