Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s bylinkovou smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie9 782 kJ /
2 338 kcal
Bílkoviny39,60 g
– z toho živočišné bílkoviny9,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky121,50 g
– nasycené80,00 g
– nenasycené35,60 g
–– mononenasycené32,00 g
–– polynenasycené3,60 g
––– omega 31,35 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 210 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy255,00 g
– cukry27,00 g
––– laktóza12,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
svazek svazek jarních cibulek Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý kmín Kmín mletý
olivový olej Olej olivový
400 ml 400 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 400 ml
rozmarýn Rozmarýn sušený
oregano Oregano sušené
tymián Tymián sušený
sýr čedar Čedar

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.