Nutriční hodnoty (Rychlý ředkvičkový dip)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 655 kJ / 157 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 11,05 g |
– nasycené | 7,12 g |
– nenasycené | 3,33 g |
–– mononenasycené | 3,01 g |
–– polynenasycené | 0,33 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 3,31 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 9,00 g |
– cukry | 6,14 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g ředkviček jemně nastrouhaných | Ředkvička čerstvá | 100 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
cca 100 g 100 g zakysané smetany nebo žervé či paloučku, dle chuti | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
1 lžička 1 lžička pažitky nebo petrželky | Pažitka čerstvá | 5 g |