Nutriční hodnoty (Mřížkový koláč s broskvemi a pudinkovo-jogurtovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 272 kJ / 3 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,44 g |
Tuky | 161,96 g |
– nasycené | 94,94 g |
– nenasycené | 58,77 g |
–– mononenasycené | 49,90 g |
–– polynenasycené | 8,87 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 10,98 g |
Cholesterol | 974 mg |
Sodík | 468 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 517,28 g |
– cukry | 237,08 g |
––– laktóza | 29,98 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
160 g 160 g másla | Máslo kravské | 160 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 100 ml |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 48 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
1 1 velká plechovka broskví (850 g) | Dužina broskve čerstvá | |
trocha trocha moučkového cukru na povrch | Cukr bílý |