Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mřížkový koláč s broskvemi a pudinkovo-jogurtovou náplní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 272 kJ /
3 889 kcal
Bílkoviny85,12 g
– z toho živočišné bílkoviny44,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,44 g
Tuky161,96 g
– nasycené94,94 g
– nenasycené58,77 g
–– mononenasycené49,90 g
–– polynenasycené8,87 g
––– omega 30,92 g
Vláknina10,98 g
Cholesterol 974 mg
Sodík 468 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy517,28 g
– cukry237,08 g
––– laktóza29,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
160 g 160 g másla Máslo kravské 160 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 100 ml
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 48 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
200 g 200 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
1 1 velká plechovka broskví (850 g) Dužina broskve čerstvá
trocha trocha moučkového cukru na povrch Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.