Nutriční hodnoty (Ostřejší vepřové kostky (karé) se žampiony a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 297 kJ / 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,26 g |
Tuky | 2,14 g |
– nasycené | 0,86 g |
– nenasycené | 1,05 g |
–– mononenasycené | 0,48 g |
–– polynenasycené | 0,58 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 27,82 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,05 g |
– cukry | 27,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového (já měla karé) | ||
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
1 plechovka 1 plechovka krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | |
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí (můžou být jakékoliv) | Fazole červená ledvina | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
1 1 malá feferonka (není nutné) | Chilli paprička čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce červené papriky | Paprika bílá čerstvá | 30 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
zelený stonek stonek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
kousek kousek kapie na ozdobu | Paprika červená čerstvá |