Nutriční hodnoty (Rebarborový dezert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 7 703 kJ / 1 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,97 g |
Tuky | 75,54 g |
– nasycené | 50,16 g |
– nenasycené | 22,58 g |
–– mononenasycené | 20,16 g |
–– polynenasycené | 2,42 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 16,25 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 253,01 g |
– cukry | 241,04 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 500 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání (33 %) | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
20 g 20 g želatiny v prášku | Želatina vepřová | 20 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
8 lžic 8 lžic vody | Voda | 144 ml |
8 lžic 8 lžic medu | Med nepasterovaný | 288 g |