Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáková polévka s řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie167 kJ /
40 kcal
Bílkoviny1,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,05 g
Tuky0,30 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,21 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,15 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy4,50 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 6 6 větších růžiček květáku Květák čerstvý
středně velká mrkev Mrkev čerstvá
150 g 150 g řapíkatého celeru + nať Celer řapíkatý 150 g
máslo Máslo kravské
1 1 plnější lžíce hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá
cca 750 750 ml vývaru Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
pažitka nebo petrželka, nať z řapíkatého celeru... Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.