Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky podle Petra Voka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 269 kJ /
1 259 kcal
Bílkoviny109,23 g
– z toho živočišné bílkoviny107,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,23 g
Tuky79,67 g
– nasycené34,75 g
– nenasycené40,08 g
–– mononenasycené33,25 g
–– polynenasycené6,83 g
––– omega 30,13 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 908 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy17,39 g
– cukry5,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kýty (nebo pečeně) Vepřová kýta 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
50 ml 50 ml bílého vína Víno bílé suché 50 ml
40 g 40 g libovější slaniny Špek 40 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.