Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandlový srnčí hřbet s rebarborou a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 831 kJ /
4 740 kcal
Bílkoviny91,52 g
– z toho živočišné bílkoviny36,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,40 g
Tuky320,74 g
– nasycené124,78 g
– nenasycené177,70 g
–– mononenasycené106,90 g
–– polynenasycené70,80 g
––– omega 35,31 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 521 mg
Sůl1,64 g
Sacharidy334,43 g
– cukry216,67 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g hnědého třtinového cukru Cukr třtinový 200 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
180 g 180 g oloupaných mletých mandlí Mandle loupané mleté 180 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 10 g
60 g 60 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 60 g
280 g 280 g rebarbory Rebarbora čerstvá 280 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.