Nutriční hodnoty (Mandlový srnčí hřbet s rebarborou a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 831 kJ / 4 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,40 g |
Tuky | 320,74 g |
– nasycené | 124,78 g |
– nenasycené | 177,70 g |
–– mononenasycené | 106,90 g |
–– polynenasycené | 70,80 g |
––– omega 3 | 5,31 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 521 mg |
Sůl | 1,64 g |
Sacharidy | 334,43 g |
– cukry | 216,67 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g hnědého třtinového cukru | Cukr třtinový | 200 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
180 g 180 g oloupaných mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 180 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 10 g |
60 g 60 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 60 g |
280 g 280 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 280 g |