Nutriční hodnoty (Žebírka dušená na zelenině (nejen) z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 152 kJ / 1 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,23 g |
Tuky | 91,53 g |
– nasycené | 23,06 g |
– nenasycené | 47,56 g |
–– mononenasycené | 38,11 g |
–– polynenasycené | 9,46 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 20,26 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 217 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 39,90 g |
– cukry | 24,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 900 g 900 g masitých vepřových žebírek | Vepřová žebra | 900 g |
sůl | Sůl mořská | |
kořenící směs čubrica nebo adžika | Čubrica | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
200 g 200 g mladé cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
120 g 120 g žampionů | Žampion čerstvý | 120 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
olej nebo sádlo | Olej řepkový |