Nutriční hodnoty (Špagety s krůtí směsí, paprikami a sýrem (na dva způsoby))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 762 kJ / 2 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,16 g |
Tuky | 33,49 g |
– nasycené | 7,77 g |
– nenasycené | 19,52 g |
–– mononenasycené | 8,00 g |
–– polynenasycené | 11,53 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 33,40 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 769 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 357,01 g |
– cukry | 33,11 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g špaget | Špagety pšeničné | 500 g |
350 g 350 g mletého krůtího masa | Krůta stehno bez kosti a kůže | 350 g |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1-2 lžičky 1-2 lžičky sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 7.5 ml |
rajčatová šťáva podle chuti | Šťáva z rajčete | |
špetka špetka chilli koření | Chilli paprička mletá | |
čerstvá bazalka podle chuti | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
vývar na podlití (nebo voda) | Vývar masový | |
jemný sýr na posypání a zapečení (Grana Padano) | Sýr kravský tvrdý 30% |